The Dubra Apartments Logo

Otok Vis

KOMIŽA – gradić ribara, ljepote i turizma.

Na zapadnoj strani otoka Visa gdje je priroda oslikala jedan od najljepših krajolika, u podnožju brda Hum svila se Komiža, najslikovitije ribarsko naselje na Jadranu. Otok se našao na popisu Svjetske zaklade za prirodu (WWF) među deset posljednjih rajskih mjesta na Mediteranu. To je odredište gostiju koji traže drugačiju vrstu odmora, u harmoniji s prirodom, u tišini…

Možete istraživati slikovita sela u unutrašnjosti otoka ili provoditi dane u ljenčarenju na šljunčanim plažama, u sjeni borova. Brodovi će vas odvesti na plovidbu oko otoka ili do mnogih skrivenih uvala. Zaplovite prema Biševu, koje je poznato po pješčanim plažama i nadaleko glasovitoj Modroj špilji, tom festivalu plavetnila i simfoniji boja.

Ali čak i ako se ne maknete iz Komiže, nećete se dosađivati. Taj prekrasni gradić stare mediteranske arhitekture, kamenih uličica, rascvjetanih balkona i vrtova nudi uživanje u obilascima crkvi, samostana, razgledanju Ribarskog muzeja i ispijanju kave tik uz more.

Ako želite osjetiti opojne mirise limuna, lavande i ružmarina, dođite u proljeće. Ukoliko mraz, led i maglu želite zamijeniti ranim proljećem, provedite božićne i novogodišnje blagdane u mediteranskom ozračju. Ako tražite odmor u miru i tišini, dođite i otkrijte Komižu.

To je utočište za sve one koji su umorni od civilizacije, za one koji žele obnoviti snagu i odmoriti tijelo i dušu u prirodi. Komiža nudi mir i tišinu i mami vas u morske avanture – odmor po vašoj mjeri, onakav o kakvom ste uvijek samo sanjali!

Najljepše plaže na otoku koje vrijedi vidjeti i posjetiti:

Contact us

The Dubra Apartments

T: 00 385 21 713 821

M: 00 385 (0)98 97 56 271

M: 00 385 (0)99 51 70 249

A: Mihovila Pavlinovića 11

A: 21485 Komiža, Croatia

E: info@komiza-dubra.com

Weather Forecast

Our Facebook page

© 2011 — 2024 The Dubra Apartments Komiža. All Rights Reserved. Web Design & Photography: Stjepan Tafra